I love Natura 2020. I feel Slovenia.

POLETNA ŠOLA PREBUJENJA NATURA 2020

Ruše, od 27. junija do 27. septembra (vsako leto)

Fotosafari Grizolt (1) (1)

Najbrž že veste, da 99,99 % ljudi ni bilo nikoli v pragozdu. 

Poletna šola prebujenja Natura 2020 naslavlja delo, posel, oddih in življenje v trajnostnem ekosistemu Pohorja-Drave-Kozjaka na vzhodu Alp, kjer v vzhodni Dravski dolini leži otrokom prijazno Unicefovo mesto Ruše, le 11 km od najstarejše vinske trte na svetu ter samo 17 km od pragozda Šumika.

Cilj ustvarjalnih dogodivščin je prebuditi/uporabiti lastno imaginacijo (sposobnost domišljanja, sanjarjenja), kar dosežemo z rezoniranjem (iskanjem smisla) v neokrnjenem naravnem okolju ob 400 milijonov let starem gorskem vodotoku Lobnici, ki teče tudi skozi pragozd Šumik, v katerem je slap Veliki Šumik, šumeči biser Pohorja.

Namen šole spoznavanja sebe je ustvariti svetovno referenco z lastno podobo, ki jo zrcali prebujena imaginacija (sposobnost domišljanja, sanjarjenja). 

Dogodivščine spoznavanja naravne, kulturne in tehniške dote trajajo do svetovnega dneva turizma 27. septembra ter so namenjene zaključenim skupinam sofinancerjev naše nepridobitne kongresne dejavnosti.

Program:

MINI TEČAJ/TRENING PREBUJENJA/REZONIRANJA NATURA 2020

Mini tečaj/trening rezoniranja (iskanja smisla) pričnemo z naravnimi vajami prebujanja imaginacije (sposobnosti domišljanja, sanjarjenja), ki jih izvajamo v naravnem okolju ob 400 milijonov let starem vodotoku Lobnici, šumečem biseru Pohorja.

Mini tečaj/trening je namenjen profesionalcem, ki želijo z vidika avtorskega nauka o modrosti Gnothi seauton osvežiti nekatere poglede na ekonomijo etike kreposti, saj reka življenja – spoznavanja sebe – teče vedno naprej. Posebej primeren pa je za začetnike, ki jih zanima vstop na trg sodobne politične ekonomije in zasebne gospodarske diplomacije ter se želijo spoznati s naravnimi tehnikami rezoniranja, da izpopolnijo imaginacijo.

Namen prebujanja imaginacije je uvajanje v intuitivni miselni proces rezoniranja VSTOP NA TRG dela, kapitala in financ.

13
1 24 (1) (1)

VELIKI TEČAJ/TRENING OSEBNOSTNE PREOBRAZBE

Prenos nauka o modrosti Gnothi seauton je ustvarjalna dogodivščina. Njen namen je neposredna uporaba načel ekonomije etike kreposti, ki jih oznanja nauk o modrosti Gnothi seauton, v praksi rezoniranja. Živost imaginacije je nujno povezana z zbranostjo, opolnomočenjem, zavedanjem, da znamo plavati v reki življenja z morskimi psi in ostati živi. Pris(o)tnost (kdo, kaj smo) je živost. Opolnomočeno delovanje je prisotnost.

Za presežne gastronomske užitke in spominska darila poskrbljeno!

Rezervacija termina po pogodbi o donaciji.

Vabljeni in dobrodošli.

Scroll to Top