Manifestacija

Manifestacija/kampanja za denar I LOVE NATURA 2020

Nft I Love Zlati 1 1.png

Kako je videti manifestacija/kampanja za denar z ogromnim čekom donacije I LOVE NATURA 2020, vidimo samo v filmih, kjer vidimo samo to, kar želimo, ne pa očitnih dejstev.

Učenci ekonomije etike kreposti verjamejo, da je nauk o modrosti Gnothi seauton (kdo, kaj smo) glavni loterijski dobitek, za katerega je treba kupiti stavni listič I LOVE NATURA 2020. Stavijo na imaginacijo (sposobnost domišljanja, sanjarjenja), ker je vstopnica v svet čustvene inteligence. Če ne investiramo vase in ne kupimo vstopnice, tudi ni možnosti, da zadenemo glavni dobitek. Film življenja kupimo z zdravjem.

Dobro čustveno zdravje je ključ do dinamike življenja. Biološka ura teče. Dinamiko nastavimo z naložbo/strategijo. Ker nismo profesionalci, ki bi živeli od modrosti, ker je ta neprecenljiva, najvišja čast častnih/posvečenih ljudi, izkažemo hvaležnost za darove in talente, ki jih delimo drugim in v zahvalo prejmemo plačilo/nagrado/kredo (čast, slavo, hvalo). Če zdaj naredimo domačo nalogo – zrelostni izpit iz rezoniranja –, nam bo kasneje, ko bo šlo zares, to znanje koristilo. Ravno ta kategorija/sestavina/krepost odloči, naredi razliko. Ker se zavedate, kaj znate in kaj bi bilo, če ne bi prehodili poti Gnothi seauton.

Strategijo pobiranja smetane Gnothi seauton (poznavanje samega sebe) pa lahko filmsko izkusite/doživite na zahvalnem odru Natura 2020. Tam se družite z ljudmi, ki vas navdihujejo in verjamejo v vas. Povzdignejo vašo plemenitost, ki ima neskončen potencial – vse je ljubezen.

S samo eno besedo hvaležnosti/ljubezni/modrosti vas trajnostno prebudimo in še bolj potisnemo proti vašemu cilju/poslanstvu/potencialu/maksimumu/minimumu. K izpolnjujoči prerokbi. Enostavno smo ljudje, ki verjamemo v vas, ki tvegamo/zaupamo. Spoštujemo svoje obveznosti in obljube, četudi tovrstni koraki pred nekaj meseci niso bili mogoči. Smo sprememba.

Bistvo strategije inoviranja vrednosti Gnothi seauton (kdo, kaj smo) je ne le bistveno izboljšano poznavanje samega sebe, temveč tudi prebuditev imaginacije (sposobnosti domišljanja, zmožnosti sanjarjenja v realnem času), ki je ključnega pomena za manifestacijo denarja oziroma strategijo pobiranja smetane.

Privlačimo/žanjemo, kar sejemo/razmišljamo/sanjamo/orjemo. Če orjemo ledino na področju ljubezni, se bo uresničila strategija vsi za enega, eden za vse – vse je ena ljubezen.

Poanta je izkustvo neponovljivosti in hkrati izziv, kako bi veliki RRD izkustveni met ponovili. Ni vse v najbolj naprednem pametnem telefonu, tu so še lokalne legende, češnje na torti strategije pobiranja smetane.

Nft I Love Srebrni 1.png
Nft I Love Turkizni 1.png

Poglejmo izkustveno preobrazbo – mojih 40 prelomnih/odločilnih let zgodnje setve, katere mejniki so razdelani z raziskavo Gnothi seauton –, ki je z velikim zamikom omogočila pozno žetev:

 • 1982 – predsednik OK ZSMS, odhod v tujino, odpoved karieri in izstop iz cone udobja;
 • 1986 – moralno in stvarno bankrotiral, brata ubila strela, kriza smisla, zamrznitev;
 • 1994 – zasebni raziskovalec MZT RS ter prve volitve za župana Ruš;
 • 1997 – prve predsedniške volitve v Sloveniji;
 • 2000 – smrt matere in parlamentarne volitve;
 • 2010 – volitve za župana Ruš;
 • 2012 – prva knjiga in predsedniške volitve;
 • 2013 – deložacija in ustanovitev društva;
 • 2015 – prva operacija pod anestezijo;
 • 2016 – sodni spor;
 • 2017 – tožba proti državi in odvzem poslovne sposobnosti;
 • 2022 – vrnitev v prvotno stanje/cono udobja.

Zadnje obdobje sedmih suhih krav je zaznamovalo pet operacij pod splošno anestezijo v enem letu (2015–2016). Posledica zločina nad zdravjem se pozna. Šok je trajen. Zdravila ni. Ker pa sem po horoskopu bik, storim vse, da pritegnem pozornost drugih s tem, da izpostavljam subjektivne zglede, osebne težave. Težava sem jaz, ker verjamem, da je bikov zgled najbolj relevanten na svetu. Bikova obdobja so povsod družbeno sprejeta kot zlata odrešitev, kot pomembnejše od vsega, kar se zgodi drugim. Ker nisem pripravljen na kompromise, sem samski ter stremim le k svojim sanjam/ciljem.

Izkustveno učenje/spoznavanje/odkrivanje pa se prične s prebujanjem imaginacije, odkrivanjem novega. Samopotrditev zdrave samozavesti ni mačji kašelj. Potreben je globok vdih, da duša izdahne edinstveni glas/zvok/jaz, ki potuje od zamrznjenega/hladnega jaza do odmrznjenega/toplega/varnega stanja/doma/jaza.

Za globok vdih/premislek potrebujemo preobrazbo (reorganizacijo, preoblikovanje, prestrukturiranje) vedenjskega vzorca, da bomo ravnali (razmišljali, odločali, vodili) skladno z lastno naravo/osebnostjo/racionalnostjo.

Temeljita preobrazba osebnosti oziroma značaja se prične s preizkusom etike kreposti Gnothi seauton, ki je namenjen prebujanju/stabiliziranju imaginacije/uravnoteženosti.

Naše ravnanje je skladno z naravo/osebnostjo, kadar je:

 • zdravorazumsko pri reorganizaciji vedenjskega vzorca,
 • rezonirajoče pri prestrukturiranju cone udobja ter
 • inovativno pri optimizaciji ravnanja.

Vedenjski vzorec osebnosti (moškost-zdravorazumsko, ženskost-rezonirajoče, otroškost-intuitivno) se stabilizira na velikem časovnem horizontu. Naš časovni horizont je neskončnost, kar pogosto spregledamo. Izpolniti je treba tri značajska načela etike kreposti, in sicer:

 • sue tempore (ob pravem času na pravem mestu),
 • sectio aurea (zlati rez neskončnosti),
 • studium generale (potrebna in zadostna celovitost).
Nft I Love Pink 1.png
Nft I Love Modri 1.png

Preizkus Gnothi seauton je kljub bikovi trmi, ali pa ravno zato, uspešen. Lahko je razstaviti lastno osebnost in izgubiti značaj, ki ob prvem zrelostnem šoku/izpitu močne/zdrave osebnosti ob soočenju z resnico ponikne. Glas obraza/jaza umolkne, ker ne razume dolžnosti (moškosti, ženskosti, otroškosti), zvok tišine/svetlobe/jaza zamrzne pot/frekvenco. Težko je sestaviti srečen – filmski – konec. Epski konec, ki dvigne na noge cel svet, ne samo domače publike.

Vlagati/investirati vase – vsak obrok/preizkus šteje – je predpogoj, da imamo na koncu investicije vražjo dobro srečo/idejo/linijo/prireditev.

Podporniki se najprej vprašajo, ali si sploh sposoben/zmožen kljubovati/prispevati/tekmovati/pomagati. Temeljno vprašanje zrelostnega izpita Gnothi seauton je, ali zna učenec učinkovito upravljati čas ter ne biti suženj suhoparnega časa/denarja. Če bo kaj podaril, bo svoj čas. In svojo biološko uro, ljubeznivo srce.

Za učinkovito manifestacijo denarja potrebujemo čas. Denar ljubi hitrost, zato pospešimo doseganje (vstopnega/izstopnega) praga rentabilnosti pri lastnih nastavitvah. 40 let naravne inteligence je minilo. Čas je, da začnem služiti/manifestirati denar z umetno inteligenco. Vse je ena sama ljubezen/manifestacija. Rad imam denar. Rad služim denar tako kot vsi drugi. Bolj zdravo pa se počutim, če lahko delim ljubezen/denar. Zame velja: malo je veliko. Mejo sem postavil.

Denar zbiramo za plemenit namen. Kampanja NATURA 2020 – nazaj k naravi, nazaj k izvoru je namenjena generacijama Y in Z, saj sledi nauku o modrosti Gnothi seauton (kdo, kaj smo). Z retrogradnim vpogledom prikličemo denar vlagateljev. Učenju na priklic se ne more nihče upreti. To je magnet, ki privlači/manifestira denar. Po zrelostni bitki Gnothi seauton smo vsi generali/zmagovalci/priljubljeni.

Postanite zgled, postanite partner. Podarite sanjski ček I LOVE NATURA 2020 na eni izmed naših prireditev, h katerim spadajo:

 • Strateška poslovna konferenca NATURA 2020 ZA ČISTI PLANET IN DOBER NAMEN,
 • Dobrodelni MINAŘIKOV FESTIVAL VESELI DECEMBER NATURA 2020,
 • GOSPODARSKI FORUM NATURA 2020 ter
 • SVETOVNI KONGRES GNOTHI SEAUTON.

Prispevajte ZDAJ/TUKAJ!

Nft I Love 1.png
Scroll to Top