Raziskava Gnothi seauton

1 24 Scaled.jpg

Raziskava Gnothi seauton je zahteven, drag, specifičen, konsistenten in ravno zato urgenten osebnostni raziskovalno-razvojni ekspertni (RRD) eksperiment uglaševanja bioritma z lastno naravo/osebnostjo/raznolikostjo, ki terja učinkovito upravljanje biološke ure (zdravja, življenja in premoženja).

Natura 2020 je preprosta blagovna znamka, simbol razkošja in okoljske ozaveščenosti. Zgodba je preprosta: z nakupom NFT NATURA 2020 ljudem poveste, da ste okoljsko ozaveščeni, premožni in imate dober okus. To je odraz legitimnosti/genialnosti – sporočate, da imate okus, denar in ste naklonjeni varovanju okolja.

Cilj je, da ravno ob pravem času investirate vase. Naložba se vrne z umirjenostjo. Vsakdo je prvak v nečem. Vlagati je treba v industrijo mladosti/norosti (nepravi čas, nepravo mesto/kompetenco). V modrosti/voditeljstvu ni več prostora za norost/izgubo.

Najprej je treba opredeliti predmet preučevanja/prebujenja (biti, početi, imeti). Predmet je kavzalen, torej vzrok-posledica (aktiva-pasiva) oziroma vnos-iznos vrednostnega sistema. Vzrok je premik v osebnostni rasti iz točke A v točko B.

Človeški faktor oziroma značaj ali osebnost voditelja preučimo v točki preloma:

  • Točka A je učenje na priklic, tj. intuitivno odločanje, katerega rezultat so edinstvene rešitve.
  • Točka B je učenje na uvid, ko obvladamo upravljanje časa oziroma samega sebe.

Nauk: problem Gnothi seauton reši investicija vase, zato vlagajte v blagovno znamko Natura 2020.

Terapija: samovodeni sprehod ob 400 milijonov let stari gorski rečici prebudi duha (moškost, ženskost, otroškost), sproži vlagateljsko/voditeljsko/vizionarsko žilico. Domov se vrnete z dobrim občutkom pomirjenosti/umirjenosti, ker ste storili vse, kar ste lahko, za uravnoteženje svojega življenja, premoženja, zdravja in ljubezni. Počutite se bolje, umirjeno in sproščeno.

Trojstvo (moškost, ženskost, otroškost) oziroma vse trojstvo (sedanjost, preteklost,
prihodnost) postavimo na skupni imenovalec trojstva – jaz (biti, početi, imeti) oziroma
Jaz (razmišljati, odločati, voditi), kjer jaz pomeni nadarjenost, ustvarjalnost,
inteligentnost.

Preizkus voditeljske imaginacije Gnothi seauton pokaže, ali smo zmožni igrati igro rezoniranja (iskanja smisla) na način, ki nekaj pomeni tako doma kot v svetu. Niso vsi poslovni voditelji/učitelji sposobni premagati lastne slabosti/odvisnosti. Ne zmorejo namreč povezati notranjosti in absorbirati trojstva (misli, telo in dušo) v enost/jaz/duha.

Jaz/osebnost/značaj.

Milang Min
Scroll to Top