Managerska pustolovščina/ekskurzija

ADVENTURE NATURA 2020 PREMIUM

99,99 % LJUDI ŠE NIKOLI NI BILO V PRAGOZDU! Destinacija za avanturo NATURA 2020 PREMIUM se nahaja na vzhodu Alp v zeleni Sloveniji. Destinacijo tvori geografski ekosistem Pohorje-Drave-Kozjak. Zbor je v otrokom prijaznem Unicefovem mestu Ruše.

TIHO JEZERO - izvir 400 milijonov let stare gorske reke Lobnice copy-min

Pustolovščina/ekskurzija

Kar 99,99 % svetovnih in slovenskih vršnih managerjev še nikoli ni bilo v pragozdu. Prav tako niso obiskali najstarejše vinske trte na svetu.

Dobrodošli na trajnostni pustolovščini ob 400 milijonov let stari gorski reki. Vabimo vas, da spoznate osupljivi pragozd na Pohorju. Le 13 km od najstarejše vinske trte na svetu lahko izberete personalizirano pustolovščino trojstva rek Drava-Sava-Donava.

Zapomnite si, da zase in za posel potrebujete svetovno primerljivo referenco, tj. sprehod ob 400 milijonov let stari gorski rečici Lobnici, ki teče skozi pragozd Šumik na Pohorju, ki se nahaja v vodnem krogu Črno jezero–Črno morje. Vaš ugled bo dvignila tudi fotoreportaža o vašem obisku najstarejše vinske trte na svetu, Guinnessove rekorderke Modre kavčine, katere potomko imamo tudi v zdravem mestu Ruše. Za konec vas čaka sanjsko čokoladno razvajanje v zelenem razkošju ekosistema Pohorje-Drava-Kozjak. Pa Michelin večerja. In presenečenje.

Dobrodošli na poletni pustolovščini na vzhodu Alp, s katero boste pokazali trajnostno skrb za čisti planet in poskrbeli za dober namen, saj z nami, lokalnimi legendami, dobrodelno/brezplačno pazite za nižji ogljični odtis. Odkrijte naravne skrivnosti, spoznajte kolosalno lepoto otrokom prijaznega Unicefovega mesta Ruše, ki so edino tovrstno mesto na svetu s 400 milijonov let staro gorsko reko, pragozdom in vstopom v trojstvo rek Drava-Sava-Donava.

Vabljeni k udeležbi na personaliziranem osebnem in poslovnem managerskem dogodku, da vas ne bo sram pred konkurenco in strah pred družino/zaposlenimi in samim seboj, ker niste še nikoli bili v pragozdu.

Ekskurzija za krepitev zdravja/srečnosti na delovnem mestu zahteva celega človeka. V pragozdu in v zgornjem delu kanjona 400 milijonov let stare gorske rečice ni internetne povezave in telefonskega signala. Odklop je 100-odstotno zajamčen. Bogat fotosafari naravne in kulturne dediščine. Izberite oddih za dober namen.

Program

312556081 10229170133981733 3199692529324292003 N (1) Min
20221023 150552 (1) Min

Spoznajte prvinska sredstva premagovanja zdrave konkurence. Odkritje strategijo inoviranja vrednosti VSTOP NA TRG dela, kapitala in financ. Ponujamo pravilen pristop in enostavno razlago lastnih formul rezoniranja s primeri tržnega komuniciranja iz naravne zakladnice znanja. Če ste izgubili stik nastavimo biološko uro ker spremenimo bioritem. 

  • PRVI KORAK: strokovno vam pomagamo opredeliti vaš urgenten, drag, specifičen RRD problem, pri čemer kockanje/sodelovanje zastavimo po bistvenih in samo bistvenih pogledih in detajlih dislektične teorije sistemov zasl. prof. ddr. Matjaža Muleja, da se ne vrtimo v začaranem krogu tržnega komuniciranja (vrednote, kultura, etika kreposti, norma). Izmenjavo izkustva in prenos know-howa začnemo s spoznavnim doživetjem realistični gozdni pobeg OSUPLJIVI PRAGOZD ŠUMIK, ki traja do tri ure.
  • ZLATI REZ: strokovno vam pomagamo postaviti štiri plemenite resnice/cilje duhovnega izkustva energetskega pohodništva, ki ga prakticiramo skozi treking VRANOV LET NATURA 2020, ki traja 2 dni/1 noč. Štiri plemenite resnice prakticiramo zvečer po nauku JAZ, BUDDHA, avtorja Džongsar Jamyang Khyentse Rinpoche, znan tudi kot Khyentse Norbu, tibetanski/butanski lama, režiser in pisatelj.
  • DIAMANTNI PROJEKTIL: strategijo dinamičnega vodenja projektnega sodelovanja prakticiramo po inovativnem modelu rezoniranja VSTOP NA TRG dela, kapitala in financ pri čemer vas z naukom Gnothi seauton usmerimo v terapevtsko in krizno svetovanje prof. Ddr. Milana Krajnca, Nobelovega nominiranca 2021, našega člana. 

Trajanje programa

Realistični gozdni pobeg OSUPLJIVI PRAGOZD ŠUMIK

Traja do 3 ure.

Napredni trening prebujanja STUDIUM GENERALE PREMIUM

Traja 3 dni/ 2 noči.

Treking VRANOV LET NATURA 2020

Traja 2 dni/1 noč.

Namestite se v zdravem mestu Ruše, bodisi v hotelu Veter, apartmajih, avtokampu … Imamo 25-metrski pokriti bazen, savne, fitnes in ‘wellness’ storitve, kegljišče, igrišča za tenis, odbojko na mivki. Zgolj 13 km stran raste najstarejša vinska trta na svetu Modra kavčina, katere potomko imamo v naši RRD bazi. Na voljo so številna smučišča. Za otroke imamo odprto sobo pobega ‘Pomagajmo lisički v brlog’ in travniški ‘selfness’. Jeleni so kralji pohorskih divjih živali. Konji se pasejo sredi starega trškega jedra. Tu so letni festivali, koncerti, etnografski muzeji na prostem, razstave.

V dveh urah boste dodali neprecenljivo vrednost vaši osebnostni blagovni znamki. V štirih urah okrepite korporativno integriteto do neskončne vrednosti. Uvid, da vas promoviramo v dober namen, ugodno vpliva na vaš ugled. Častna dejanja doniranja so brezmejna.

Pokriti in odprti športni kompleks ŠPR-min

Vrnili se boste bogatejši kot kadar koli.

Duhovno izkustvo energetskega pohodništva neprecenljive vrednosti. Natura 2020 Premium kot izkušnja poudarja edinstvene razsežnosti svobode in izbire. Cilj je, da vas poišče neskončna sreča, blagoslov neokrnjene 400 milijonov let stare gorske rečice.

Scroll to Top