I love Natura 2020

ESG DOBRODELNI BONUS

Gremo Natura 2020 Premium

i-feel-slovenia (2)
Športna strast, naravne lepote in kulturna dediščina

ESG 'TEAM BUILDING' NATURA 2020
V OBJEMU PRAGOZDA ŠUMIK NA POHORJU
OB 400 MILIJONOV LET STAREM SLAPU

Skupaj za dvig motivacije, krepitev zdravja in dobrodelnost

Dobrodošli na edinstvenem ‘win-win’ dobrodelnem ESG ‘team building’ motivacijskem dogodku Natura 2020, s katerim kredibilno poskrbite za lastno korporativno vrednost, saj hkrati dobrodelno sofinancirate splošne nepridobitne dejavnosti Natura 2020.

 • Ali veste, da 99,99 % ljudi na svetu še nikoli ni bilo v pragozdu?
 • Ali veste, da imamo v otrokom prijaznem Unicefovem mestu Ruše edini na svetu kolosalno lep 400 milijonov let star pragozdni slap, ki je najvišji slovenski slap na nekarbonatnih tleh?
1-0 (1) (1)
Športna strast, naravne lepote in zdravje

Zeleni raziskovalci gibanja Natura 2020 vas zato vabimo, da z izobraževalno-pragozdno ‘team building’ ekskurzijo dobrodelno poskrbite za zdravje zaposlenih in prebujenost vodstvenih delavcev, kar zajema ESG voditeljski trening konkurenčnosti z naravno selekcijo.

N. 001116, Jeseničnik-min (1)

Program:

 • Zbor z vodenim ogledom stalne fotografske razstave OSUPLJIVI PRAGOZD ŠUMIK s pijačo dobrodošlice, Gostišče Ribič, Šarhova pot 4, Ruše.
 • Demonstracija slapa na pametnem telefonu (‘know-how’).
 • Odhod na 17 km oddaljen teren z lastnimi vozili po veličastni dolini Lobnice in gozdni makadamski poti do gozdnega parkirišča, kjer so na voljo informacije o pragozdu. 
 • Celostni preizkus osebnostne zrelosti poslovnih voditeljev vključuje vodeno ESG ‘team building’ pragozdno izobraževalno ekskurzijo po zahtevni planinski poti, varovani z jeklenico, intenzivne zvočne ‘retreate’, barvne aromaterapije, naravni fitnes in Kneippovo obrazno terapijo ter degustacijo pohorske žganjice.
 • Fotosafari – 400 milijonov let star in 24 metrov visok POVODNI MOŽ JEZERNIK.
 • Povratek ob rojstni hiši farmacevta prof. Franca Minařika, po katerem se imenujejo stanovska Minařikova odličja in priznanja, ter rojstni hiši pesnika Janka Glazerja, po katerem se imenujejo najvišja priznanja Mestne občine Maribor za dosežke v kulturi.
 • Okrepčanje s tradicionalno pohorsko jedjo na žlico, t. i. pohorskim loncem, ob povratku na zborno mesto.
 • Bonus – enoletno oglaševanje vašega logotipa in javna zahvala na družbenih omrežjih.
400 milijonov let stara enigma

Smisel sodelovanja je skrb za zdravje zaposlenih in vodstvenih delavcev, kar počnemo za vas s ‘team building’ treningom prebujanja športne strasti in plemenitosti, hkrati pa poskrbimo za dober namen – sofinanciranje nepridobitne dejavnosti. Rezervirajte si energetsko duhovno izkustvo ZDAJ in dobrohotno izkoristite davčno olajšavo. Prebudite voditeljske sposobnosti v objemu 400 milijonov let starega pragozdnega slapa. Fotosafari povodnega moža vas vabi! Hvala za vaš prispevek, saj dogodek nima cene. Zdravje in pragozdno druženje z nami, lokalnimi legendami, je namreč neprecenljivo.

Splošni pogoji:

Prevoz z lastnimi vozili po gozdni poti. Udeležba na lastno odgovornost. Priporočena udobna nedrseča pohodna obutev. Telefonskega signala ni. Hrana in pijača iz nahrbtnika. Udeležbo odsvetujemo osebam z vrtoglavico. Krepimo zdrav duh v zdravem telesu.

Prednosti:

Preizkusimo vodstvene kompetence, prebudimo voditeljske uvide. Naravna aromaterapija. Naravna fitnes hoja skozi pragozd požene kri po žilah. Timsko in družbeno odgovorno odpravimo primarni strah in duševno stisko. Zrelostni izpit iz procesov timskega vodenja.

Domov se vrnete sproščeni, umirjenega duha, mirne vesti. Neobvezno lahko spoznate pohorske jelene, odkrijete gobe, kostanje, borovnice in drugo naravno medicino.

Število udeležencev:  

 • Tip A – najmanj 1 oseba, optimalno 8 odraslih oseb.
 • Tip B – optimalno 50 oseb za izbiro, ki vključuje vožnjo s turističnim vlakcem.

Trajanje: 3 do 5 ur.

Zahtevna planinska hoja ob jeklenici do pragozdnega slapa in nazaj traja debelo uro.

Termin: 1. 5. do 31. 10. 2024.

Prispevek: 

 • 1-krat 2000 EUR za tip (bruto končni prispevek).
 • 1-krat 5000 EUR za tip B (bruto končni prispevek).
 • Nismo zavezanec za DDV.
 • Davčna številka: 29020425.

NAREDITE NEKAJ PLEMENITEGA KER JE TO NARAVNO. S prispevkom A sofinancirate splošne nepridobitne dejavnosti. S prispevkom B sofinancirate knjižni fond. Za prijetno s koristnim!

9-02 (1) (1)
0 (1)
8_11 (1) (1)
3
400 milijonov let stari kamen modrosti

Dogodek je ekskluziven, interne narave, namenjen znanemu naročniku za njegove lastne potrebe opolnomočenja, dviga voditeljskih kompetenc in krepitve kolektivnega duha. 

Z vašim prispevkom – donacijo/pokroviteljstvom/naročilom – sofinancirate nepridobitne dejavnosti. Za naročila izstavimo račun, za donacijo pogodbo. Izkoristite davčno olajšavo.

Prispevek vam zagotavlja tudi enoletno promocijo vašega logotipa na trženjskih in komunikacijskih kanalih spletnega portala Natura 2020 Premium ter zahvalo na družbenih omrežjih.

Scroll to Top