Športna strast, naravne lepote in kulturna dota

Osupljiv pragozd Šumik

Obisk pragozda je dovolj za svetovljanski imidž

Zeleni raziskovalci modrosti pradavnine!

V novi ekonomski realnosti je treba znati poskrbeti za konkurenčno pozicioniranje lastnega podobe.
Naj bo pragozdno doživetje Natura 2020 vaša prva potovalna izbira.

Ali ste tudi vi med 99,99 % ljudi, ki še nikoli niso bili v pragozdu? 

Obiščimo pragozd Šumik na Pohorju ter odkrijmo 400 milijonov let stari, 24 metrov visoki slap Veliki Šumik na vzhodu Alp v zeleni Sloveniji. V pragozdu ni telefonskega signala. Hoja po zahtevni planinski poti na lastno odgovornost.

Dobrodošli v domovini NBA zvezdnika Luke Dončića in nekdanje prve dame ZDA Melanie Trump.

Dvignite svoj rating

Nikjer drugje v realnem in digitalnem svetu ne morete hitreje in ceneje strateško pozicionirati vaše podobe kot tukaj. V enem dnevu lahko z dokumentiranimi dokazi doživetja pragozda na družabnih omrežij krepko dvignete svoj rating, saj 99,99 % konkurence še nikoli ni bilo v mešanem pragozdu.

Prva izbira dostojnega, trajnostnega in družbeno odgovornega premagovanja zdrave konkurence je pot na vzhod Alp. Pristanete na letališču blizu slovenske prestolnice – zelenega mesta Ljubljane. Naj postane vaša prva izbira pri pozicioniranju osebnostne blagovne znamke lastna intelektualna lastnina in podarjen know-how (izmenjava izkustva z lokalnimi legendami). Ta vam omogoča, da v 24 urah z lastno agilnostjo, inovativnostjo in imaginacijo (sposobnostjo domišljanja, sanjarjenja) ustvarite osebnostni kapital, ki bo prepoznaven na družabnih omrežjih in v realnem poslovnem okolju.

Tovrstnih študijskih ritualov preučevanja zelenih naravnih znamenitosti ali poročnih šeg se lahko udeležite le v času od 21. junija do 21. septembra.

Zeleni raziskovalci društva Natura 2020 se zavedamo, da si 99,99 % svetovljanov želi raziskati mešani pragozd, vendar za to nimajo dovolj časa. Ponujamo jim rešitev v obliki kakovostne enodnevne priložnosti.

Nov projekt (3)
Nov projekt (5)
Nov projekt (6)

Sončna stran ALP

Z nami, lokalnimi legendami, boste odkrili skrivnosti zelenega obilja/gostoljubja/razkošja, izgubili predsodke in strah pred pragozdom in mističnim bitjem povodnim možem Jezernikom, saj je tudi dr. France Prešeren, avtor besedila Slovenske himne, napisal pesem z naslovom Povodni mož.

Naše gostoljubje temelji na čudoviti toplini bukovega lesaizjemni simpatičnosti pokrajine ter butični gastronomiji, saj gre ljubezen/gostoljubje skozi želodec, ki ga ozdravijo pohorska žganja.

Načrt raziskovanja duhovnega izkustva energetskega pohodništva temelji na realističnem gozdnem pobegu v prvinsko ohranjen pragozd Šumik na Pohorju. Bazni tabor je otrokom prijazno Unicefovo mesto Ruše, kjer priporočamo nastanitev, saj krenemo na pot, še preden se začne svitati, da ujamemo posebne svetlobne učinke sončne strani Alp.

Bajeslovne skrivnosti naravne in kulturne dediščine kot tudi intelektualne lastnine odkrivamo z aplikacijo za pametni telefon, ki omogoča fotosafari ob podpori tehnologije obogatene resničnostiPrisluhniti je treba samemu sebi, slišati glas podzavestiZaupati moramo intuiciji. Tovrstni preizkus prebujanja vodstvenih kompetenc je vrsta učenja na priklic. Narava nam daje uvid v lastno notranjo moč, saj se je treba na nevarnem terenu zanesti na lastno moč, ki jo zrcali podoba veličastnih lepot pragozda. S treningom fotografskih spretnosti prebujamo tretje oko ali šesti čut, saj si lahko v pragozdu ogledate in fotografirate edinstvenost naravnega utripa, ohranjenega od pradavnine. Naučimo se skrivnosti poznavanja sebe samega po nauku o modrosti Gnothi seauton (kdo, kaj smo). Gostom razkažemo naravno moč vodnega kroga Črno jezero – Črno morje kot tudi neverjetno moč dreves, ki rastejo iz žive skale, da razumemo moč nevidne podzavesti in vere vase. Pri tem doživimo naravno obrazno knajpanjebarvno terapijo razkošnih dreves, visoko intenzivni zvočni ‘retreat’, bosonogo hojo po deroči brzici gorske rečice, refleksno masažo stopal po makadamski poti ali travniški ‘selfness’.

Fotosafarijski sprehajalni ritual traja do 5 ur oziroma en dan, odvisno od intenzivnosti, želja in psihofizične sposobnosti udeleženca. V pragozdu prehodimo krožno pot dolžine 12,5 km. Gibljemo se med 890 in skoraj 1000 metri nadmorske višine. Holcarska pot od slapa Veliki Šumik do grebena Pohorja je kategorizirana kot zahtevna planinska pot. Varovana je z jeklenicami, zato potrebujete ustrezno opremo in usposobljenost, saj so skale spolzke in smrtno nevarne. Potrebujete primerno pohodno obutev, saj delno prečkamo močvirni svet. Za umazana in raztrgana oblačila ne odgovarjamo.

Pred štartom raziskovalne misije uredimo formalnosti. Eksperimentalnega preizkusa praga lastne imaginarnosti/prebujenosti se udeležite na lastno odgovornost. V primeru družinskega izleta je priporočena starost otrok nad 9 let in skrbno načrtovan študijski izlet po meri. Udeležba na poročnem festivalu/izletu se načrtuje ekskluzivno po meri, saj predstavlja glamurozno zeleno ekstravaganco poročnega energetskega pohodništva.

53017988 10218483438981037 4248549690351550464 N

Cilj digitalne transformacije

Približati lepote Slovenije socialno ogroženim otrokom in drugim ranljivim skupinam. Cilj projekta je prikazati dinarski, panonski, alpski in mediteranski svet skozi naravno, tehniško in kulturno dediščino.
Kongresne dejavnosti so tek na dolge proge, saj celostno pripravljamo prireditve oziroma risane filme v AR in VR tehnologiji/aplikaciji:

  • 400 let začetka Ruške latinske šole Jurija Kozine, ki bo leta 2045 (1645–1760);
  • 200 let začetka gradnje steklarne Novi Benediktov dol, ki bo leta 2034 (1834–1892);
  • 150 let tovorne lokomotive TDR MICA, ki bo leta 2039 (1889-1975);
  • 150 let rojstva farmacevta Franca Minařika, ki bo leta 2037 (1887–1972), začeli pa smo s pripravami na 140. rojstni dan, da dobi prvo obeležje v rojstnem kraju.

Spoznaj sebe in spoznal boš nauk o modrosti Gnothi seauton

Reafirmacija ugleda se prične z dobrim imenom, tj. s spoznavanjem nauka o modrosti Gnothi seauton skozi učenje v prvinsko ohranjenem pragozdu Šumik na Pohorju, saj 99,99 % ljudi še nikoli ni bilo v pragozdu. V našem pragozdu, kjer ni telefonskega signala, je pohodništvo edini način gibanja. Zahtevna planinska pot je varovana z jeklenico, tako da je priporočljiva udobna pohodniška obutev in terensko znanje o hoji po smrtno nevarnih spolzkih skalnatih tleh. Poznati je treba tudi zlati jez 400 milijonov let starega hudournika Lobnice, šumečega bisera Pohorja.

Z lokalnimi legendami, avtorji nauka o modrosti Gnothi seauton, ki oznanja inovativni poslovni model VSTOP NA TRG ter strategijo inoviranja vrednosti Market & Innovation, odkrijete svobodo onkraj običajnih načinov mišljenja. Razvijete nove, inovativne ideje, ki lahko navdihnejo, zabavajo ali izzovejo razmišljanje zdrave konkurence, na katero naredite velik vtis in jo navdušite za sodelovanje.

53110556 10218483439901060 6251411326954897408 N
Kakovost blagovne znamke NATURA 2020 PREMIUM negujemo z otrokom prijaznimi kongresnimi prireditvami

Za znanega naročnika pripravljamo kongresne dejavnosti. Vsako leto izvajamo spremljevalni otroški program. S takšnim odnosom do sveta in uporabo visoke tehnologije ohranjamo naravno, tehniško in kulturno doto pohorske šege Natura 2020 Premium.

1. Svetovni kongres Gnothi Seauton

Kongres svetovnih voditeljev miru Gnothi seauton bo združil najmočnejše investitorje (junija 2027).

2. Strateška poslovna konferenca

NATURA 2020 za čist planet in dober namen – na svetovni dan turizma (27. septembra – vsako leto).

3. Festival zdravja in dnevi farmacije

Gremo Natura 2020 – Gremo na vlak – Gremo na Smolnik  – Ruše, 9.-11. junij (vsako leto)

4. Svetovni dan poezije Natura 2020

Gremo na Ruško Pohorje – Ruše, 21.3. (vsako leto)

NFT Natura 2020 - Narava. Umetnost. Diplomacija.

Natura 2020 za čisti planet in dober namen

svetovni kongres gnothi seauton

Kaj je namen spletne strani

Namen spletne strani NATURA 2020 in video produkcije je lažje pridobivanje donacij in strateških partnerjev za uresničitev vizije. Naša osebnost je poslovna javnost. Fokusirani smo na poslovne voditelje, izvršne direktorje in vodje tržnega komuniciranja, marketinga in odnosov z javnostmi.

K sodelovanju vabimo projektne partnerje, ki iščejo kakovostno blagovno znamko trajnostnega vedenja za lastno promocijo. Prestižnost izkazujemo s 400 milijonov let staro pohorsko gorsko rečico, zeleno atrakcijo neprecenljive vrednosti, ki teče skozi pragozd Šumik na Pohorju na vzhodu Alp.

Trajnost ohranjamo skozi projekt NATURA 2020 ZA ČISTI PLANET IN DOBER NAMEN. Ob podpori visokotehnološke aplikacije TaleUp družbeno odgovorno pazimo na butično zakladnico vodnega kroga Črno jezero–Črno morje. Stavimo na avtorski nauk o modrosti Gnothi seauton, ki je izdan z zlato obrezo (675 strani, format A4) za lastne protokolarne potrebe. Izdati želimo lastni NFT NATURA 2020 in srebrnik I LOVE NATURA 2020.

0 3 Udarna Fotka 1 1024x1024
Nauk Gnothi Seauton Z Zlato Obrezo Min
Srebrnik2
Osredinjamo se na  naravo, tehniško bajeslovstvo in kulturno dediščino. Stavimo na 400 milijonov let staro gorsko rečico Lobnico, lokomotivo TDR MICA (1889), ruško latinsko šolo (1645-1760) in prof. Franca Minařika (1887-1972). Bajeslovno doto zajemajo: Povodni mož Jezernik, Začarana pohorska Trnuljčica in Razbojnikova nevesta. Naša stava je MINAŘIKOV SVETOVNI KONGRES ARS PHARMACEUTICA GNOTHI SEAUTON ter povezani DOKUMENTARNI IN IGRANI FILMSKI TURIZEM NATURA 2020. Naša idealna stranka je Hollywoodski igralec Charles Kean Reeves.

 

Dolgoročna vizija

Kongresne dejavnosti, poslovni turizem, aktivna butična trajnostna turistična industrija za družino, otroke in prosti čas.

Blagovna znamka NATURA 2020 bo čez pet let generalni nosilec SVETOVNEGA KONGRESA POSLOVNIH VODITELJEV NAUKA GNOTHI SEAUTON, ki bo na sporedu 9. junija 2027.

Postali bomo vodilni spletni portal za širitev blagovne znamke NATURA 2020 na področju spletnih NFT kovancev NATURA 2020 in metaverse industrije za lastne potrebe.

Vizija temelji na poslanstvu blagovne znamke, ki se osredotoča na razvoj in spodbujanje aktivnega poslovnega turizma. Fokus so PREMIUM kongresne dejavnosti.

Pohorski Car Jelen Min
20221018 175359 Min
Načrtovanje. Organiziranje. Vodenje. Kontroliranje.

Kaj pa najmlajše generacije

Posvetili se bomo poslanstvu najmlajših generacij, ki je precej povezano s futurističnimi vlaganji v:

  • kriptovalute, tj. digitalne NFT žetone NATURA 2020, edinstveno identificirane in zavarovane s kriptografijo, da lahko uporabljajo tehnologijo veriženja blokov za spremljanje donatorskih sredstev ter so uporabni tudi v storitvah Web3;
  • tehnologijo veriženja blokov skozi decentralizirano, pregledno in sprejemljivo knjigo NATURA 2020 PREMIUM, ki omogoča vodenje transakcij s kriptovalutama SREBRNIK I LOVE NATURA 2020 in I FEEL NATURA 2020 z izdelavo decentraliziranih aplikacij za Web3;
  • metaverse svet Web3 kot bolj decentralizirano različico interneta. Slap Veliki Šumik prikazujemo v aplikaciji TaleUp. Zgodbo blagovne znamke NATURA 2020 je mogoče zgraditi s tehnologijo veriženja blokov, saj storitve Web3 omogočajo uporabo kriptovalut kot plačilnega sredstva za lastne potrebe v primeru donacij.
Scroll to Top